Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
issue building from rom-o-matic and source.
2018-04-02, 20:56
Post: #1
issue building from rom-o-matic and source.
Here's the link through rom-o-matic which shows the build error...
i get the same error when building with source code as well.

https://rom-o-matic.eu/build.fcgi?BINARY...LE_CMD:=1&
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-04-03, 17:08
Post: #2
RE: issue building from rom-o-matic and source.
Relevant build options:
Code:
BINARY = ipxe.efi
  BINDIR = bin-x86_64-efi
  DEBUG =
  EMBED.00script.ipxe =
  REVISION = master
  general.h/CONSOLE_CMD: = 1
  general.h/PXE_MENU: = 1
  general.h/PXE_STACK: = 1

The reason is the same as described in https://github.com/xbgmsharp/ipxe-buildw...-287152307

You can not have PXE_STACK in a EFI build (not sure about PXE_MENU tho)
PXE_STACK is PCBIOS only tech, it does not make sense to try and enabled them for EFI builds.

What have lead you to try and enable PXE_STACK and PXE_MENU in the first place?

Read the FAQ before posting.
Did you include relevant ipxe.org error urls?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-04-03, 20:19
Post: #3
RE: issue building from rom-o-matic and source.
(2018-04-03 17:08)NiKiZe Wrote:  Relevant build options:
Code:
BINARY = ipxe.efi
  BINDIR = bin-x86_64-efi
  DEBUG =
  EMBED.00script.ipxe =
  REVISION = master
  general.h/CONSOLE_CMD: = 1
  general.h/PXE_MENU: = 1
  general.h/PXE_STACK: = 1

The reason is the same as described in https://github.com/xbgmsharp/ipxe-buildw...-287152307

You can not have PXE_STACK in a EFI build (not sure about PXE_MENU tho)
PXE_STACK is PCBIOS only tech, it does not make sense to try and enabled them for EFI builds.

What have lead you to try and enable PXE_STACK and PXE_MENU in the first place?

Thanks. That was enough to resolve my issue. I think the comment threw my off..

//#undef PXE_STACK /* PXE stack in iPXE - you want this! */
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-04-03, 21:25
Post: #4
RE: issue building from rom-o-matic and source.
(2018-04-03 20:19)scorpion1976 Wrote:  Thanks. That was enough to resolve my issue. I think the comment threw my off..

//#undef PXE_STACK /* PXE stack in iPXE - you want this! */

Golden rule: don't change anything, unless you know you have to change it; meaning that only change it if you have already tried with the default and that failed.

Read the FAQ before posting.
Did you include relevant ipxe.org error urls?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)