Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does iPXE support IMAGE_COMBOOT
Yesterday, 03:22
Post: #1
Does iPXE support IMAGE_COMBOOT
I fail to compile iPXE once I remove the sign "#" ahead of IMAGE_COMBOOT in src/config/general.h.

Anybody who know if iPXE still support IMAGE_COMBOOT? Same failure on below as well.
//#define IMAGE_PXE /* PXE image support */
//#define IMAGE_SCRIPT /* iPXE script image support */
//#define IMAGE_BZIMAGE
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Yesterday, 12:01
Post: #2
RE: Does iPXE support IMAGE_COMBOOT
if you make changes and than makes a git diff
or better, add specific lines to config/local/general.h that you want to have. and that post that content.

also show us the line you use to compile, and any error messages that you get.


// is the comment here. # is precompile flag.
Meaning that f you want IMAGE_COMBOT you create
config/local/general.h with:
#define IMAGE_COMBOT

and then compile as usual. however do note, that it is not possible to include combot in an efi build. (which is documented in the FAQ if i'm not mistaken)
Also don't try to enable anything that is already enabled by default, it's just redundant, and makes it harder to debug any issues in the future.

Read FAQ before first post!
Are relevant ipxe.org error urls and PCIIDs included?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)