Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: Odd problem with HPE smart array and sanboot
Post: RE: Odd problem with HPE smart array and sanboot

Dear, I must admit that in someway I'm glad to have some response. Anyway the original question is still unanswered. Why CTRL+B + sanboot works while just executing sanboot doesn't work ? About "s...
p4rancesc0 General 7 6,145 2021-03-16, 11:58
  Thread: Odd problem with HPE smart array and sanboot
Post: RE: Odd problem with HPE smart array and sanboot

Hi, I'm using MAAS, Metal As A Service. This is the Script called when the deployment is finished. PHP Code: #!ipxe# Boot the locally attached hard drives. On&nb...
p4rancesc0 General 7 6,145 2021-03-11, 12:46
  Thread: Odd problem with HPE smart array and sanboot
Post: RE: Odd problem with HPE smart array and sanboot

Hi, sorry to bother, but this issue is still there after some months. To me is very odd that issuing "sanboot" in the console (CTRL+B) works like a charm while in a script get everything stuck. C...
p4rancesc0 General 7 6,145 2021-03-01, 16:19
  Thread: Odd problem with HPE smart array and sanboot
Post: RE: Odd problem with HPE smart array and sanboot

Hi everybody, still so sorry for the triple posting. I did some more testing: If the ipxe script contains only: console and then execute manually sanboot everything get stuck But if I press contro...
p4rancesc0 General 7 6,145 2020-10-06, 09:10
  Thread: Odd problem with HPE smart array and sanboot
Post: Odd problem with HPE smart array and sanboot

Hi, I'm booting a couple of old HPE BL460G6 server with iPXE. I'm using iPXE with MAAS and I'm stuck with the final phase of deploy where the ipxe.cfg should tell to the server to boot from le local...
p4rancesc0 General 7 6,145 2020-09-25, 16:52