Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: PHP causing wimboot to fail with: Bad CPIO magic, FATAL: could not extract inited fil
Post: PHP causing wimboot to fail with: Bad CPIO magic, ...

Hi everyone, I'm having some more PHP woes with IPXE. It seems if i get iPXE to boot a php file and then tell that php file to load some software with wimboot, i get the following error: Quote:Bad ...
jhonny General 1 8,733 2014-08-24, 13:46
  Thread: PHP not loading all lines
Post: RE: PHP not loading all lines

I found the resolution to the problem. I removed the ( ) around Automatic and it started working ;)
jhonny General 2 7,443 2014-07-24, 14:00
  Thread: PHP not loading all lines
Post: PHP not loading all lines

Hi Guys, Me again, with some more PHP woes... Just wondering, i've got iPXE booting into a php file ... Code:     if ($job==03)     {    ...
jhonny General 2 7,443 2014-07-24, 12:26
  Thread: iPXE PHP LOOPs not working
Post: RE: iPXE PHP LOOPs not working

That did it !!!! Mikey you are a genius ! Thanks so much for your help :D
jhonny General 6 16,589 2014-07-07, 07:55
  Thread: iPXE PHP LOOPs not working
Post: RE: iPXE PHP LOOPs not working

Yes, the script was supposed to pause for 10 seconds and then check the database again to see if JOB = anything other than 00. What this would do is put the server in a "wait" position where i could ...
jhonny General 6 16,589 2014-07-04, 14:37
  Thread: iPXE PHP LOOPs not working
Post: RE: iPXE PHP LOOPs not working

Actually, the value for JOB is returned based on the server's serial number which is the (serversn) variable. that's why in the select statement i have: Code: WHERE sn='$serversn' because in...
jhonny General 6 16,589 2014-07-04, 13:54
  Thread: iPXE PHP LOOPs not working
Post: iPXE PHP LOOPs not working

Hi Guys, I'm trying to get a php loop going ... To save some time, i'll just describe the beginning of the script: - server boots php script which determines its serial number (serversn) - it connec...
jhonny General 6 16,589 2014-07-04, 13:30
  Thread: PHP logic not working
Post: RE: PHP logic not working

AWESOME ! Thank you so much ! I use the following command to invoke the php script and it works like a charm !: Code: chain http://192.168.1.2/boot.php?serversn={serial} Now when i run: Code: ec...
jhonny General 3 9,048 2014-06-20, 12:01
  Thread: PHP logic not working
Post: PHP logic not working

Hi Guys, I'm trying to get iPXE working with PHP and MYQSL. For some reason the PHP logic does not seem to be working. I've got the following code in a php file that ipxe chain boots: What its supp...
jhonny General 3 9,048 2014-06-20, 09:02
  Thread: iPXE booting a preloaded pxelinux.0
Post: iPXE booting a preloaded pxelinux.0

Hi Everyone, I have managed to successfully boot a an IBM firmware update (called: ToolsCenter) pxelinux.0 file from iPXE My iPXE script is as follows: Code: chain http://${next-server}/pxelinux...
jhonny General 4 14,852 2014-04-15, 10:57