Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: Multiple Wim Or Variable Passing
Post: Multiple Wim Or Variable Passing

Hi! I know this has been asked in the past but I wanted to see if anyone had any new ideas. I have a bunch of images that are just slightly different, if I could pass varibles through wimboot, then I...
danberk General 2 5,856 2015-12-17, 21:04
  Thread: [howto] chainload wimboot
Post: RE: [howto] chainload wimboot

What sort of help? The way I have been doing it for older systems that have compatibility issues of any kind, is I load pxelinux, then use that to trigger the ipxe binary. From there I can load wimboo...
danberk General 1 5,043 2015-12-17, 20:28
  Thread: Recent Build HTTP Oddness
Post: RE: Recent Build HTTP Oddness

HI! Good news! I fixed it. With the newer HTTP core in iPXE and my HTTP server, I was not sending content-size, and that was causing my problem. Added it and it worked!
danberk General 7 14,053 2015-12-16, 02:04
  Thread: Failing to download via http 1 out of 5 times.
Post: RE: Failing to download via http 1 out of 5 times.

Which HTTP server are you using?
danberk General 6 13,895 2015-12-15, 20:38
  Thread: Failing to download via http 1 out of 5 times.
Post: RE: Failing to download via http 1 out of 5 times.

Hi! I put that in, I had a custom Apache Tomcat server serving files, and I was getting a error if I didnt set the content type manually.
danberk General 6 13,895 2015-12-11, 21:42
  Thread: Recent Build HTTP Oddness
Post: RE: Recent Build HTTP Oddness

@mcb30 Anything I can do to help in the investigation of this?
danberk General 7 14,053 2015-11-13, 21:06
  Thread: Recent Build HTTP Oddness
Post: RE: Recent Build HTTP Oddness

I dont know if it helps, but I set my server to disable keep alives, and this is the new output. https://www.dropbox.com/s/srx6hyqo850fe5...M.png?dl=0
danberk General 7 14,053 2015-10-30, 21:14
  Thread: Recent Build HTTP Oddness
Post: RE: Recent Build HTTP Oddness

Hi! Thanks for helping :) Here is a new clip with that output, about 15 seconds in you see my background change, that is because I cut 7 minutes of it sitting there and going between 99% and 100% out....
danberk General 7 14,053 2015-10-30, 17:42
  Thread: Recent Build HTTP Oddness
Post: RE: Recent Build HTTP Oddness

Here is the wimboot script. Note this has never been a problem before and I have been using this for over a year in different configs. :generic echo Booting Generic Ghost Image kernel ${boot-serv...
danberk General 7 14,053 2015-10-22, 17:05
  Thread: Recent Build HTTP Oddness
Post: Recent Build HTTP Oddness

Hello! I want to start with the devs here are great and do great work! I did a new build today, after not doing one for a few months, and at first I was having a lot of issues getting http://ipxe.o...
danberk General 7 14,053 2015-10-22, 02:02
  Thread: wimboot & multicore on esx issues
Post: RE: wimboot & multicore on esx issues

Hello again! I have tried several configurations. It seems that no matter if you wimboot or just try to load a iso with memdisk it fails at the same place. Once memory gets to 2,359,296 bytes it stops...
danberk General 8 19,332 2015-01-31, 02:31
  Thread: wimboot & multicore on esx issues
Post: RE: wimboot & multicore on esx issues

Thild, any luck with debuging this? I am running into the same exact thing. It seems to stop while wimboot is loading, but it randomly stops at different files. ESXi 5.5, iPXE built today, wimboot 2....
danberk General 8 19,332 2015-01-31, 01:24