Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: Booting from ISO not succesful
Post: RE: Booting from ISO not succesful

Hi again Will you include that card to be possible to boot my thin client with the CDROM version? Thank you
Patrick General 6 14,802 2014-06-03, 10:25
  Thread: Booting from ISO not succesful
Post: RE: Booting from ISO not succesful

I have not just now access to console, but later can obtain it. However, I captured some screenshots that said: Intel UNDI, PXE-2.1 (build 082) Copyright 1997-2000 Intel Corporation Vendor: Atheros ...
Patrick General 6 14,802 2014-05-20, 09:00
  Thread: Booting from ISO not succesful
Post: RE: Booting from ISO not succesful

Well. This forum still continue not working right. Impossible to upload a image below 500k (a capture from screen). So, after burn and boot with the latest IPXE ISO, still can't boot from my server. ...
Patrick General 6 14,802 2014-05-19, 13:00
  Thread: Booting from ISO not succesful
Post: RE: Booting from ISO not succesful

(2014-05-19 09:15)robinsmidsrod Wrote:  Well, if the output says "gPXE 1.0.0" you're not booting the ipxe ISO, but some other old disc you have with gPXE. Please make sure you're booting the rig...
Patrick General 6 14,802 2014-05-19, 09:27
  Thread: Boot from ISO, but finish with "No more network devices"
Post: Boot from ISO, but finish with "No more network de...

Some of my Thin PC ramdonly are able or not to boot from LTSP server with PXE. On those cases, I want to have a CDROM to launch an alternative PXE boot. In this case, I want to try http://boot.ipxe.or...
Patrick General 1 5,619 2014-05-05, 10:27
  Thread: Booting from ISO not succesful
Post: Booting from ISO not succesful

Hello I have a twenty PC AMD64 Asus Motherboard classroom with a OpenSUSE 13.1 LTSP server. Clients have an Atheros onboard ethernet adapter. Most of them, boot without problems from my LTSP server, ...
Patrick General 6 14,802 2014-05-02, 12:19
  Thread: "No more networks devices"
Post: "No more networks devices"

Hello I just burned the ISO http://boot.ipxe.org/ipxe.iso and boot with it, but I got the message ""No more networks devices" and don't know what to do. What am I doing wrong? Card: Atheros in mothe...
Patrick General 2 10,408 2014-05-02, 11:55