Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: Issue with hyper-v
Post: RE: Issue with hyper-v

Anyone have any other ideas on this one? We're going to test with a newer build of server 2016 on the hyper v host so I'll post back with the results of that. The install works fine on bare metal but ...
netfire General 8 17,973 2018-12-25, 03:01
  Thread: Issue with hyper-v
Post: RE: Issue with hyper-v

Hey there, I tried all that you recommended below, and none of these solutions work. The only thing I can think of is that our current server os on this hvm is a 1607 build which is a bit old. Could t...
netfire General 8 17,973 2018-10-12, 00:39
  Thread: Issue with hyper-v
Post: RE: Issue with hyper-v

ipxe version is 133f Wimboot is from here: http://git.ipxe.org/releases/wimboot/wimboot-latest.zip boot.wim is from Windows ADK for Windows 10 v1809, not modified in any way I tried this minimal ipx...
netfire General 8 17,973 2018-10-10, 21:17
  Thread: Issue with hyper-v
Post: RE: Issue with hyper-v

Yes, no uefi here so we only use gen1. Win 10 and server 2016. using ipxe.krn ipxe script: Code: #!ipxe cpuid --ext 29 && set arch amd64 || set arch x86 kernel ../wimboot initrd install.ba...
netfire General 8 17,973 2018-10-10, 18:10
  Thread: Issue with hyper-v
Post: Issue with hyper-v

Hi guys, I'm loading ipxe from a pxelinux vesa menu and using wimboot to boot a windows installer from a network share. This works on our bare metal machines, however hyper-v guests do not work proper...
netfire General 8 17,973 2018-10-10, 08:24