Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: No bootmgr.exe
Post: No bootmgr.exe

I am trying to boot a .wim file with wimboot and get the following: Emulating drive 0x81 FATAL: no bootmgr.exe Press a key to reboot LABEL Microsoft Windows 8.1 MENU LABEL ^D) Windows 8.1 com32 lin...
ylafont General 1 11,353 2013-12-01, 07:48
  Thread: newbie assistance.
Post: RE: newbie assistance.

(2013-10-29 23:47)mcb30 Wrote:   (2013-10-29 18:32)ylafont Wrote:  results from ifstat. NET0: using 82557lm on PCI00:19.0 The string "82557lm" does not appear anywhere within the iPXE cod...
ylafont General 5 23,387 2013-10-30, 01:24
  Thread: Multi Boot Wim's
Post: RE: Multi Boot Wim's

(2013-10-29 17:31)mcb30 Wrote:   (2013-10-28 07:02)ylafont Wrote:  is it possible to use multi-boot wims with iPXE and WIMBOOT? I haven't tried it, but I think this should be possible. iP...
ylafont General 3 13,477 2013-10-29, 23:43
  Thread: newbie assistance.
Post: RE: newbie assistance.

(2013-10-29 17:30)mcb30 Wrote:   (2013-10-27 23:52)ylafont Wrote:  However this speed result are not what I was expecting, it takes about 1 minute to download the wim file and boot. From w...
ylafont General 5 23,387 2013-10-29, 18:32
  Thread: Multi Boot Wim's
Post: Multi Boot Wim's

is it possible to use multi-boot wims with iPXE and WIMBOOT?
ylafont General 3 13,477 2013-10-28, 07:02
  Thread: newbie assistance.
Post: newbie assistance.

Just started to use iPXE with WIMBOOT and I am having a bit of difficulty and was wondering if someone could point me in the right direction. Currently the PXE service boots with syslinux 6 on Ubuntu ...
ylafont General 5 23,387 2013-10-27, 23:52