Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: Error 0x420c6095 on default selection
Post: RE: Error 0x420c6095 on default selection

Hi, Of cause, I just didn't want to spend your time if I was the only one with that issue :o) The server is a Lenovo X3850x6 and the NIC is a Emulex OCe14000 series 10Gbe (OEM). I tried to compile ...
duca General 7 17,282 2016-04-04, 19:40
  Thread: Error 0x420c6095 on default selection
Post: RE: Error 0x420c6095 on default selection

Hi, Thanks once again for the reply! We have tried to lower the timeout to 3s and now it is working! I know that it is not a fix but a workaround, but it is good enough for me :o) Thanks for all yo...
duca General 7 17,282 2016-04-04, 08:21
  Thread: Error 0x420c6095 on default selection
Post: RE: Error 0x420c6095 on default selection

Hi, Thanks for the quick reply! If I add the "|| shell" and execute the ifstat, it shows: net0: 00:90:fa..... 00.0 (closed) net1: 00:90:fa..... 00.1 (closed) net2: 00:90:fa:8d.... using NII on NII-PC...
duca General 7 17,282 2016-04-03, 21:04
  Thread: Error 0x420c6095 on default selection
Post: Error 0x420c6095 on default selection

Hi, We have run into an issue we need some help with. We have created a iPXE script that looks like this: Code: goto start :start menu iPXE boot menu item --gap --     &nb...
duca General 7 17,282 2016-04-01, 11:29
  Thread: Error 0x420c6095 on default
Post: Error 0x420c6095 on default

Hi, We have created a iPXE script that looks like this: goto start :start menu iPXE boot menu item --gap -- ------------- Operating systems ------------------------------ item vmlcus ...
duca General 0 3,112 2016-04-01, 10:42