Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No progress (percentage) when encapsulating
2015-09-21, 10:30
Post: #1
No progress (percentage) when encapsulating
Hi

I am using PXELINUX 6.03 with wimboot 2.4.1 and I am loading my image with this commands from pxelinux.cfg\default:

com32 linux.c32
append wimboot initrdfile=bootmgr.exe,boot/BCD,boot/boot.sdi,boot/boot.wim

When loading this option, I do not see any progress in percentage when wimboot is encapsulating the big boot.wim file. It just says "OK" after a minute.

How can I display a progress in percentage or a progress bar?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2015-10-22, 00:38
Post: #2
RE: No progress (percentage) when encapsulating
(2015-09-21 10:30)stesch79 Wrote:  I am using PXELINUX 6.03 with wimboot 2.4.1 and I am loading my image with this commands from pxelinux.cfg\default:

com32 linux.c32
append wimboot initrdfile=bootmgr.exe,boot/BCD,boot/boot.sdi,boot/boot.wim

When loading this option, I do not see any progress in percentage when wimboot is encapsulating the big boot.wim file. It just says "OK" after a minute.

How can I display a progress in percentage or a progress bar?

I think this has already been answered in IRC, but for the record:

Use iPXE to load wimboot, BCD, boot.sdi, and boot.wim directly. That will show you a progress indication, and will also speed up the download from over a minute to just a few seconds (assuming that you are using HTTP on a Gigabit LAN).

Michael
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)